D e b a b PartTwo

Pagi ni aM lewat 5 minit. haish! tapi biasa aM balik lewat, kadang-kadang lebih 1 jam lewat dari masa yang sepatutnya aM balik. so, boleh dikira bertolak-ansur la atas budi bicarakan? wah!

Macam biasa, PC dan pRinter besar gedabak ni di On kan. haha disusuli dengan Facebook, Myspace, Blog, Isuhangat dan gMaiL. ahaha. menarik, ada 8 gambar baby comel dihantar kepada aM. selain kucing comel, aM pun taste gila pada Baby comey debab. haha

Masa Kecil, saiz badan aM semasa baby pun lebih kurang, so nanti la aM uploadkan k. buat masa ni, aM nak tunjukkan gambar-gambar baby ni yang comel. atau dikenali sebagai baby "Ketupat Basi!"













NotaKaki://
Comel tu memang comel, tapi azab budak ni nanti bila dia besarkan? gambar comel diatas tiada kene-mengena dengan entry yang lepas mengenai Palie yang makin comel okeh.






Comments

Popular Posts