Bersantai Di California

28 Mac 2009
3.58 petang
ahad
Bermula hidup aM
sebagai ahli
California Fitness!


Tujuan :
Kurus ,
memantapkan ,
kecilkan apa yang besar ,
besarkan apa yang kecil ,
kuatkan apa yang lemah.


Matlamat :
55 kg
Ketinggian 164


harapan :
semoga mimpi menjadi kenyataan!~

Gold Member Card jer!

Comments

FELIX said…
Bro,pe maksud besarkan apa yang kecil???
Hahaha....
haha
lucah ko felix!

dada ni kecik
nk kasi besor n bidang lew.
adoi!
bubuCABANA said…
bagus la..xde la sekeping je lepas ni.ahah
i nak besar kan perot mcm patrick star boleh .?
elmie is helmi said…
am, all the best!
go go girl
:)
jojouqez said…
si am ni nak market la nie...memantap ape yg tak termantappp lagi kan.. :P hahahaaha well good luck dear...harap bile ko masuk gym jgn naik lagi spare tyre ko tu udah...ala susah2 ko amek aku jadi trainer ko or instructor jer... :) hahahahahahaha
bubu
xbaek carot diri sendiri
farah..
nk besar pewot mcm patrick ley.
tp, kna tggu dlm mse 9 bln cm tu
Bagus la hang ikram bermotivasi dan berdisiplin tinggi! Aku sentiasa akan sokong ko yeaayy!! (bende2 baik je la yeww)
baek jojo.
ko jd aku nyew PT(personal Tranng) kompem
sume naek!
yew alang!
thnxx!!
kene gegeh sket...
akizaki said…
ade geng la..
cali ktne bro..?
mid valey ke BB?

Popular Posts