100 perSOALAN.

haisH! pagi-pagi lagi dah kena tag. tapi tak mengapa, lama juga tak updated blog aM ni. sibuk jer memanjang. aM tak tahu la apa yang sibuknya tu. adoi!


001. Name → iKraM

002. Nickname(s)→ ikRam, aM , Adek , aM dan aM
004. Zodiac sign → ArieS (khurafat percaya menda-menda tu)
005. Male or female → lelaki
006. Elementary → tadika Kemas
007. Middle School → SK Taman Medan

008. High School → SMK Taman Medan
009. College School → SMK Taman Medan (STPM)
010. Hair color → Peyrang (kalau kena sinaran ultra violat), hitam pun ada juga!
011. Long or short → Pendek dan kemas dan ada style la (kotex!)
012. Loud or Quiet → QUiet okeh!
013. Sweats or Jeans → jeans la.
014. Phone or Camera → phone la. semua ada okeh!

015. Health freak → freak.
016. Drink or Smoke? → tak minum, haram la. rokok? nanti la fikirkan
017. Do you have a crush on someone? → ada la! kamoOo itu!
018. Eat or Drink → Minum
019. Piercings → tiada
020. Tattoos → cHantek ker? tak mahu la



FIRSTS:
023. First piercing → nope

024. First best friendfarah aMin! jiran sebelah rumah.

025. First award → sekolah darjah tiga. no.1 dalam pertandingan melukis!
026. First crush → rahsia!
027. First pet → kucing kena langgar dengan kereta ustaz sebelah rumah

028. First big vacation → Langkawi dengan family
030. First big birthday → haha.motif nak sambut hari tua?


CURRENTLY:
049. Eating → cucur badak

050. Drinking → nescafe tarik

052. I'm about to →jawab soaLan ni la

053. Listening to → ahli mesyuarat tingkap awal pagi di pejabat.

054. Plans for today → workout + shopping di midv
055. Waiting for → duit , pangkat, kereta kenari , orang tu!


YOUR FUTURE:
058. Want kids? → mahu anak sendiri okeh! anak angkat bagi yang nak "AbBI" yang caring ni!

059. Want to get married? → mahu juga
060. Careers in mind → cikgu!


WHICH IS BETTER IN THE BOY/GIRL YOU LIKE?
068. Lips or eyes → bibir (angelina jolie)

070. Shorter or taller? → sedang dan rendang.
072. Romantic or spontaneous → romantic inside the spontaneous.

073. Nice stomach or nice arms → both!
074. Sensitive or loud→ loud
075. Hook-up or relationship →
relationship la
076. Trouble maker or hesitant → suka cari pasal kot!


HAVE YOU EVER:
080. Lost glasses/contacts → tak rabun la

081. Ran away from home → tak nak la. tak tahu nak lari mana?
082. Held a gun/knife for self defense → gun la. tarik jer picu dia
083. Killed somebody → eh! tak baik la.

084. Broken someone's heart → ada! tp, sorang jer la. jahatkan?
085. Been arrested tak pernah la.aM budak baek la.(yollah!)

087. Cried when someone died → peRnah. arwah nenek! aM sorang jer cucu yang ada time dia nazak. sedih! (nak nangis la)



DO YOU BELIEVE IN:
089. Yourself → 50/50 kot.hahah

090. Miracles → percaya!
091. Love at first sight → mesti! dari mata turun ke hati, dari hati turun ke @#$%^&&* lalala
092. Heaven → percaya juga
093. Santa Claus → ee..! tak la. hikayat maharapu khurufatan
094. Tooth Fairy→ akan datang kalau letak bawah bantal, tak ada keje nak buat mende tu!

095. Kiss on the first date → wit who? my mom jer kot!



ANSWER TRUTHFULLY:
097. Is there one person you want to be with right now → aah! meh la kamoo
098. Are you seriously happy with where you are in life → ya dan tidak
099. Do you believe in God → percaya la! apa la..
100. Post as 100 truths and tag 20 people→ 20 orang pertama yang membaca entry aM ni. automatiknya anda di taG.lalalala




NotaKaki:// macam-macam dunia blog ni

Comments

Ejaylicious said…
Salam singgah bro.lama tak lewat disini...take care
haha panjang nya soalannya mengalahkan soalan spm..huhu
salam pengunjung baru!!
::: kArL ::: said…
sape "org itu" ek?huhu
::: kArL ::: said…
arm,jemput ke blog khai ek..

http://hazkarl.blogspot.com

*lupa nk bgtau..huhu

Popular Posts