HariGumbiraBuatDia

Malam isnin, selepas pulang dari gym. aM terima sMs sekali lagi dari aMer, katanya ada perkara penting hendak dikhabarkan. hurm.. mengenai perkara apa yang budak sorang nak sampaikan?


aM: pukul 8.30 malam okeh tak? eh!

aMer: lambat sikit la iKram, pukul 9.00 malam di maMak okeh!

aM: baek!!

sampai dimamak, meja penuh!! aM jumpa aMer dan aMar, mereka sedang khusuk menunggu, memanggil abang aNney untuk menambil meja tambahan. sedang dalam penantian menunggu meja, aM bertanya pada aMer.aM : aMer, nak bagitahu apa? kejap i teka. U dapat masuk UKM ek?

aMer: hehehe (sambil tutup mulut dan berlari ke anNey yang berhampiran) motif?

aM : Congrate! huhuadalah sangat @#$% apabila meja yang kami minta, di rebut segerombol kambenk hitam entah dari mana. sangat tak berpuas hati, aMer mencarOt mereka depan-depan mereka! (nasib baik tak dikejar lahanat kambenk hitam itu amer)

Kami berpindah ke kedai maMak yang lain pula, hurm.semua ada, menanti ketibaan aRef.
sempat juga mereka menceritakan pengalaman aRef dan aMar bekerja sambilan di Tanjung Golden Village (TGV). haha boleh pOw tiket wayang free.lalalala

tepat pukul 11.00 malam kami bersurai! argh!!

aref Dan aM
aMer Dan aMar

NotaKaki://
Tahniah aMer dapat sambung Master! yeay! tumpang gembira..

Comments

sape amer?
ai jeles okeh
mr.syazwan said…
g tgv tgk cite apa??
huhu
amer tu kakak i la symm...

syazwan, cte yg baru la..
jom pOw si arep
agzamry said…
hehhe...
amer tuh akak ek???
hakhahakhak....

neway...saye busan!
gambo feszam kat sidebar yang ko memuncungkan idong tu cantik la.. (bukan la gambo ko sorang, the whole picture la maksud aku!) hantar kat aku bleh? tp nape 9 pemakai songkok je yang kelihatan? hmmm misteri2...

Popular Posts