AbgSallehSayang!


Festari 2009
baru jer lepas pada
5 Jun 2009

Teringat zaman kegemilangan
ketika
TAMAN MEDAN
menjuarai pertandingan itu!
hahah
gila seronok!


(2007)

walaupun make up
macam orang tua
memang la kena bawa watak orang tua
bongkoknya tak hingat!

bawa Pekajang dan Serampang Laut
merupakan titik permulaan
aM meminati JOGET okeh!

Terimas
buat aBg NaN dan Kak Ya!!


hidup SENI!





NotaKaki://sudah 3tahun aM meninggalkan festari,tak bermaksud aM tinggalkan bidang tarian. ingatlah wahai adek-adek, sesungguhnya tarian yang ditarikan haruslah seiring dengan minat, bakat, disiplin dan rendah diri! okeh!!~ wasalam.





Comments

aizat said…
yeahhh stuju
dulu aku dak tari gak
mmg besh ... hehehe
Ye..kita harusss merendahkan diri kita yang dah sememangnya rendah itue ye adiks2..hehe
abg pun suka gak menari..nanti nak am ajar abg zapin eak..nak jugaks!

-djND
cam tak caye je taman medan perform ari tuh.. cam xde kesinambungan ngan skill abang2 dulu... mungkin import-mengimport perlu dalam melestarikan kesinambungan wow factor trus dipaparkan dalam setiap pertandingan, macam yang dibuat sesetengah IPT tuh oops!
yew aizat, dulu , kini dan selamanyew kte menari k
ahaks!
abg Din!
voleyh jewh~
am ajar nari tigershow
advance utk abg din
hahah
ATBK!
no komen!
adoi..
kalo dorang dpt import sorang dua,
lom tentu
hebat nyew 1 kumpulan tu kn?
ahaks!
FdausAmad said…
Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.
ikram, ko nampak jauh lebih kurus dari dulu mase skool.. satu pencapaian! hahaha

Popular Posts