Cak!Cak!

Pagi lepas tapau breakfast dari cafe tadi, aM sempat dulu serahkan minuman yang dikirim kAk ZuRa.Then, aM tunggu la lif untuk ke tingkat 7, smpai di tingkat satu ada la tiga orang manusia ni masuk. seorang wanita dan 2 orang lelaki!

nak dipendekan cerita, kebetulan baju aM pakai hari ni saMa dengan salah seorang manusia. nak senang cerita, budak baju sama dengan aM, aM namakan A dan kawan lelaki dia B. aM ingat kalau kamoO tu ber'anu tak ada la bersikap seperti seorang ber fukies kn? tup-tup sangkaan aM meleset!

setahu aM, lelaki sama lelaki jenis tak kisah kalau mengenakan baju yang sama. tapi berbeza bagi kaum wanita yang agak berpantang dalam soal pemakaian. pemerhatian aM secara ringkas jer, kalau ada orang pernah pakai atau miliki baju yang sama ataupun kain yang sama tapi berlainan potongannya, comfirm, on da next day tak ada dah baju tu dalam senarai pakaian hariannya.hahahaha!

mesti baju ni Dato Ct kasi kt anak jiran
lepas dapat tao ada orang pakai baju sama dengan dia!


berbalik cerita aM tadi, mamat B pulak ni boleh macam perempuan perangai dia? sangat tidak manly okeh! bila dia cakap, "eh!baju sama la. adekBeradek kew? (sambil jari ditujukkan kearah aM dan mamat A tu. hahaha (mamat B ketawa setan!). dalam hati aM, ''eh kau! biarlah sama pun, ade aku kesah? cak! cak! kau jeles kan baju kau tak sama dengan kitaOrang(ayat apa kah?) ee.. tolong la!" tu aM cakap dalam hati la. giler nak cakap depan dia? mahu dia melutut minta maaf kat aM nanti .hahah sampai di tingkat 4, mereka pun berlalu pergi.


NotaKaki://kalau takat padini ke, seed ke jangan nak banyak bunyi la kalau jumpe orang baju samakan? sah-sah baju tu di jual bukan untuk kaO seorang je. okeh?haish!~

Comments

Syazwan Nizam said…
tak paham la.. citer ar dy wat ape??
sowi2!
terlalu emo
smpai lupe nk citer dia
hahaha
dah edit dah
thnxx syazwan~
Syazwan Nizam said…
haaa baru paham.. ok mmg dak b ntah pape>>>
Syazwan Nizam said…
TP PASNI aM KO NAK PAKAI LG KE BAJU KO HEHEH???? SOALAN CEPUMAS
ala gurau2 je tuh, layan kan je la... mungkin die nampak ko cam junior sgt tu yang die ckp camtu.. kalu ko muke cam bapak org xberaninyer..

bela la misai plak, nampak tua sket ehehehe
Ad Rifza said…
Hehe...sama ek..sah sah baju tu..tettt!..hehe..
Takpelaa sama pun mana tau amnye ori..dia tak..hehe..
tengku_fir21 said…
haahha..
byk songeh ler mamat tue...
kahkah..
pakai brabd jual kat jj bising plk
EIPUL said…
aku ngan kawan aku pernah hang out pakai baju sama, tapi warna lain, then masuk komuter, ada sorang ni dress up sebijik macam kawan aku, topi sama, baju exactly sama, nasib baek kasut tak sama... dah nampak terus kitorang buat dunno and pandang tempat lain... heh
syazwan nizam - mesti nak pakai lagi. motif sbb dia xnk pakai dah?hahahah


ATBK - mcm aku, xnk bergrau dgn aku xkenal tao!


ad_rifza - teettt?


tengku_fir21 - aah kn?beli kt jj byk bunyi lak..


eipul - sokong cara eipul. wt dunno jer dah la.. xjantan kn? nk wt perangai cm pompuan pasal ape?eee..tolong la kn?hahahaha
Adam Arjuna said…
huhu...
pelik²..
tah hape hape je perangai dowh..
tak matured langsung..
Ejaylicious said…
anda telah di tagged
aah adam.sgt xprofesional


hahahahah





thnxx ejay..kamo pun lama juga d tag oleh saye tao!
QieFLy si Dolce said…
hahah padan muka dia nok....aku pown pena kena gak...time nak g keje...mmg klakar klu boleh mcm nak ngelak jer hehhe...
aku slalu gak tsmpak dgn mamat2 yg sma baju dgn aku kat shoping kompleks..nasib msa tu aku x pkai..huhuhuhu..

***1st komen katernya from aku
Kotak Hati said…
tapi btol la..
kalo baju same..
dah x de mood nak pakai lg naju tu..
hu3

Popular Posts