KesanaTu!

kami baru pulang!

baik Qiflie, aM update blog aM ni. haha aM ingat tak ada pembacanya. mungkin setakat ''ko jadi follower jer. follow perkembangannyew menaDo!'' tapi aM silap la..adoi! aM agak sibuk gak la. biasa aM akan update blog dari office jer. jarang atau memang menaDo @ tak pernah pun update di rumah. malas gilew la gamaknyew. apa pun, hari tu aM ada turun KesanaTu!

lama rasanya aM dah tak
KesanaTu hampir 6-7 bulan! argh!! kali ni aM terpaksa turun KesanaTu, eh bukan terpaksa,(mati aM kalau silent reader tu baca)hurm..pada mulanya, puas sangat ditolak-tolak untuk kesana.haisH! tapi, akhirnya terpaksa aM turutkan! giler kalau tolak? sebab ada orang tu nak bayarkan cover charge masuk KesanaTu? hahaha. katanya sebagai sambutan hari jadinya yang ke 25 tahun. tapi, masuk masing-masing bayar sendiri jugakkan?hahah tapi malam tu, aMer yang bayarkan aM untuk KesanaTu!

eh! macam biasa bila KesanaTu mesti la menari, menari dan menarikan?haha agak bosan sebab takde dance partner. menari sorang-sorang macam orang telan pil kuda. cumanya tak menggila macam kuda jantan, mungkin aM tak sihat kot? (mesti korang ingat kalau aM sihat, bukan takat kuda jantan punya tenaga, segala jenis haiwan merasuk aM kan? giler bagi mereka berfikiran sedemikian rupa!) aM cuma batuk sajok! gilew ko cakap aM kene H1N1? aM batuk sebab keadaan cuaca di malaysia panas dan kering. fuh! panas gilew malaysia ni rupanya! rasa macam nak balik ke paris jer.

shot by, aMer!

so, aM ada reason untuk pakai singlet jer la kan. wei memang panas la Malaysia ni! motif aM nak ce'endut? keji bagi mereka berfikiran sedemikian rupakan taO! then, tepat pukul 3 pagi!! aM and Fwens pun keluar mencari arah kebenaran pula. eh!motif?haha mencari aRah tempat perut mengisi perut yang meronta-ronta ni di QBisTro.!! yeay!! dekat-dekat tasekPerM.. kat mana tu?haha rahsia! lalalalala...






NotaKaki://serOnok keluar dengan Anda semUa.tapi, aM tak nak KesanaTu lagi taO. jangan ajak pasni kalau korang sayang aM.hahaGilew!




Comments

QieFLy si Dolce said…
wah katanye kannnnn....

dah lama tak "kesanaTu" ahhaha motiffff

klu Qief g pown mesti dah kekok kan....weee

nice syot...kakak amer mmg ader bakat jadi photographer yg cantik & anggun hehhehe.....
huhuhu kesanatu apa ek?? night club ke?? hehe rough guess.. =P
Abir Abhar said…
kesanaTu amende?
kuchairies said…
Q Bistro dah jadi spot baru ekk??
syaf said…
huhu kasanaTu mesti club kan...hehe
heheeh
yg penting dapat hangout dengan member2 n having fun 2gether
itu yg penting
sitekateki | dD said…
kesanaTu tasik kahhh???
tengku_fir21 said…
huhuhuh
happy nyerrr
qieg - anggun katenyew!!

uols - kesanaTu ada lah tempatnya.hjahahaha

Popular Posts