KL Festival 2009


Semalam aM terima satu fail dari Kak Za tao, officemate yang baik hati. cewah! (kak Za baca ni, mahu dia belanja makan aM sebulan nih!) haha dalam fail tu ada jadual dan aktiviti yang berlangsung sepanjang bulan Julai 2009. wah! dulu aM nak bekerja dengan kementerian ni, tup!tup! kementerian aM sekarang dah bergabung dengan kementerian yang aM nak sangat berkhidmat. cewah!(kembang Rais Yatim ada orang nak bekerja bawah dia!)

dalam entry kali ni, aM cuma nak upload gambar, sebab tahu tak ramai blogger yang minat untuk baca panjang lebar. ada sesetengah, aM ulangi. ada SESETENGAH SAHAJA (siap highlight okeh!) yang berminat untuk melihat gambar-gambar sahaja. haha.(termasuklah aM.lalalala) maaf tao, gambar kurang berkualiti sebab tak guna DSLR, SLR or apa-apa R, R la. Pastikan diri kalian yang membaca entry aM ni, WAJIB hadiri salah satu majlis dan menyaksikan sendiri salah satu persembahan dibawah ini tao.

Jadual Teater Dalam Bulan Ini


Festival Tarian Malaysia (wajib pergi!)

Festival Tarian Kebangsaan Di ASWARA (masih 50-50 lagi la)

Show ni di KLCC

persembahan ni di DBKL (50-50 juga!)

Pasar Seni!

Mak Yong!

Pertandingan Lagu Tradisional Peringkat Kebangsaan di Auditorium Angkasapuri

Mek Mulung aM tak dapat tengok sebab ada plan lain dua-dua malam tu.

Tahun lepas aM dah pergi, Festival Samrah!
peminat lagu arab, datang la tao!






NotaKaki://datang tao Pembaca sekalian yang budiman.lalalala.

Comments

Indera said…
cam best ni Am!
aizat said…
uish besh2 hehehehhe
especially festival tarian malaysia

kot2 ader zapin putar alam ker
besh2 hehehe
Ad Rifza said…
Rasa nak ke KL jer nak tgok teater mek mulong..hehe
iyllienaz said…
boley gak pegi bile ade tyme free nant..
tengku_fir21 said…
dah booking utk di klcc

Popular Posts