g o d a

goda dan tergoda melihat barangan ini
aM sedang menggoda untuk mendapatkan
benda yang aM tergoda ni
argh!
ternoda rasa diri
dengan barangan yang berjaya menggoda aM ni.


Satio
dalam minggu ini,
aM akan pastikan satio
dalam gengaman. yeay!!

sony ericson Satio



Honda Jazz
bila agaknya boleh kelluar?
(pengsan 5minit)

honda jazz!




NotaKaki:gud de. fight.fight.fight.hahaha tetibe*




Comments

FaizalSulaiman said…
am!.i tergoda juga tgk satio itu.hahaha
tergoda kat tuan tanah jer.. benda benda lain xde effect langsung...~
zaza said…
am...satio tu dlm lingkungan berapa?
jazz???
aku pun tgh tunggu sape n beli kura2 aku tu..
bru bleh tukar jazz...adoiii...

tlg promote jap..huhu
mohdikram said…
faizalsulaiman....sgt comel kn..12megapixel okeh. best!


shin...tuan tanah?hahah.masuk la meminang..


zaza...ori RM2450 sumthing la...
jazz RM100,000.00+


best2..huhuhuh!!
Para Jamaludin said…
semalam baru pegi loywattimah tengok satio tu.
terbaik. 12 mpxel kot. smlm tgk 2setengah k.

(dh byk org aku mintak smpena bday nnt ni. hrp2 dpt)

=)
Nael said…
aku suke Honda Jazz Merah tu...
fadYGbaek said…
sony ericsson satio sangat style. sungguh menggiurkan. haha.
Jaclyn said…
This comment has been removed by the author.
satio besh!!!:D
pengalaman org yg tgh pakai nih..agaga..tetibe kekwat pulakkk:D
Afzainizam said…
Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
asna ashraff said…
wekeke sama target...jazz di hati :)

Popular Posts