H a r e m ! !



harem! bukan haram!
ini seluar yang boleh dikatakan
mengikut peredaran masa!
(andai baju kurung dipakai oleh lelaki
atas alasan fesyen masa kini, nak pakai tak agaknya?
)





NotaKaki : aM sudah beli seluar Dhoti!! tunggukan entrinya pula.



Comments

zamdayz said…
.mcm pelik je seluar tuh?
ZaCk AzRiN said…
mcm pelik je...
fesyen ke mcm tuh...
hehehe
=)
apezs shah said…
suar nie ada tapi segan nak pakai laa am. warna kuning cair ok.. jgn kuning bright.. terlalu ov..;)
Saya suka seluar tuh. Suka2, tapi mahal la tgok kat Midvaley.. Takpe saya ada seluar asmaradana saya ikat sampai atas. Huhu.. Cuma lagi cun klo dapat pakai sandal gladiator!

Love,
PojiePooh Abdullah
mohdikram said…
zamdayz...hahaha ni seluar harem.atau dikenali oleh promoter2 kt sane, seluar beggy or seluar aladin.hahaha
mohdikram said…
zack azrin...haha fesyen tu bila kita menggayakan sesuatu.hahaha
mohdikram said…
apesz shah...haha yakin sahaja. selagi tidak bertelanjang bagai. tiada masalah kot.berani kn diri yew.
mohdikram said…
pojie...kt time square banyak. yg ni rm23 sajok! free size. dun wori.siapa2 boleh pakai. now, i dah ada seluar dhoti.tadi beli.hahaha yang penting yakin yew. seluar asmaradana pun okeh. cuma gladiator je tak jumpe lagi
razzi@ajeet said…
yerpppp mmg kiut loh suar tue... tp rasanya bukan sembanrangan org leh pakai... cutting mcm org dalam gambar tue pakai nice la... cuba yg keding or yg gedemmm pakai???? better NO la kowt..

Popular Posts